Információ

 
Megrendelés és böngészés

Megrendelés leadásához, a webáruház böngészéséhez nem szükséges regisztrálnia oldalunkon. Megrendelés leadásához először válassza ki a megvásárolandó termékeket, a termék adatlapján, a "kosárba tesz" gombra kattintva teheti ezt meg. A darabszám változtatást vagy a termék adatlapján, vagy a kosár megtekintése menüpontban tudja megváltoztatni. Oldalainkon található képek, illusztrációk. Egy adott növény főbb jellemzőit tükrözi. A növényeket, vegetációs időszakban (március-november) forgalmazzuk az adott fajtára jellemző állapotban.

 
Kiszállítás

Megrendelését munkatársunk minden esetben e-mail-ben visszaigazolja, mely tartalmazza a várható kiszállítás időpontját! A raktáron lévő termékekre munkanap 12 óráig leadott megrendeléseket 14 napon belül az ország teljes területén 8 és 17 óra között házhoz szállítja a GLS futárszolgálata. Banki előreutalás esetén a megjegyzés rovatban kérjük, tüntesse fel a megrendelés számát, melyet a rendelést visszaigazoló e-mailben talál. Minden szállítási mód tartalmazza az ÁFA-t, a csomagolás, szállítás, telefonos egyeztetés minden költségét.

 
Csomag költségek

A szállítási költséget a csomag súlya alapján kalkulálja rendszerünk. Minden csomagban megküldjük a rendelt termék bruttó ellenértékét tartalmazó számlát. A szállítási költséget, mint továbbértékesített szolgáltatást számlázzuk, a csomag az erre vonatkozó számlát is tartalmazza. Minimum rendelési 3.500 Ft. Szállítási költség: 2.100 Ft.
5.000 Ft feletti rendelés kiszállítása ingyenes!

 
Termékek és árak

A vásárolt áruk jellemzőit a konkrét árucikkhez tartozó információs oldalon tudhatja meg. A vételár mindig a kiválasztott áru mellett feltüntetett ár, amely tartalmazza az ÁFÁ-t is. A termék vételára és a szállítási szolgáltatás végleges ára az az ár, amely a jóváhagyáskor a termék megnevezése mellett és a rendelésről küldött visszajelző e-mail-ben is szerepel. A megrendelt áru ellenértékét (az áru vételára, csomagolási költsége, szállítási díja) a vásárló előreutalással, a rendelés leadás után, a csomag feladása előtt fizeti ki.

 
Szállítási feltételek

A futárszolgálat nem vállalja, hogy kiszállítás előtt telefonon egyeztet a címzettel. A kézbesítés munkaidőben történik, ezért szállítási címként célszerű napközbeni, munkahelyi címet megadni, de ebben az esetben kérjük, ügyeljen, hogy a saját neve mellett a cég, vállalkozás nevét is adja meg, illetve nagyobb cégeknél a recepciót vagy postázással foglalkozó kollégáját értesítse, hogy küldeményt vár. Amennyiben a futár nem találja meg Önt a megadott címen, másnap újra megkísérli a kézbesítést. A csomag státusza a csomagszám alapján folyamatosan nyomon követhető a GLS oldalon. A futárszolgálat az ország bármely pontjára kikézbesíti a küldeményeket, ezért a kiszállítás akár a legkisebb faluba is kérhető.